Kapcsolat

MLT Autósbolt
Dózsa György út 6.
5400 Mezőtúr
Telefonszám: 06-56-353-234
mlt@freemail.hu

Szállítási információ
Szállítási információ:

Internetes áruházunkban kapható termékeket a Magyar Posta segítségével szállítjuk el Önhöz, melynek költsége minden esetben a vevőt terheli.A megrendelt alkatrészeket lehet kiszállításkor utánvéttel fizetni, vagy lehet előre utalással csomagként. Előre utalás esetén erre a számlaszámra kérjük anyag és postaköltséget utalni.

Fontos:Utalás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot,vagy várja meg jelentkezésünket az utalandó összegről!

MBH bank:
69800119-16103061-00000000 
IBAN=HU38  SWIFT/BIC kód=
MKKBHUHB

Muzsai Lajos e.v. MLT Autósbolt


Kapcsolat a vevővel: 
Amennyiben nem tudjuk a kapcsolatot felvenni a vevővel sem telefonon, sem emailben, úgy a rendelést semmisnek tekintjük és nem teljesítjük.

Szállítási limit utánvéttel: 
3000 Forint alatt csak előre utalással vagy személyes átvétellel rendelhetők a termékek.

Szállítási díjak postai utánvéttel: 
Szállítási díj = bruttó 2.500 Ft elsőbbségivel küldjük!

Szállítási díjak előre utalással postai csomagként:
Szállítási díj = bruttó 2.000 Ft elsőbbségivel küldjük!

Plusz költség: 
Ha a rendelt áru törékeny, terjedelmes vagy nehéz, akkor a mindenkori postai díjszabás szerint az felárat jelent. A törékeny árut gondosan külön becsomagoljuk, de ha a vevő kéri, akkor törékenyként adjuk fel a csomagot.  

Külföldi rendelés: 
Külföldre csakis kizárólag előre utalással küldünk csomagot az aktuális futár és banki átváltási költségek felszámolásával.

Szállítási határidők: 
A raktáron lévő termékeket aznap, vagy a megrendelést követő munkanapon postára adjuk. A raktáron nem lévő termékeket, a megrendeléstől számítva 2 munkanapon belül 
beszerezzük és ezt követően postázzuk. Ha több napot vesz igénybe a beszerzés erről emailben vagy telefonon értesítjük. Amennyiben személyes átvétellel rendelt, akkor kéjük hogy 14   napon belül vegye át az üzletben a rendelését, mert azután már nem tesszük félre a kért termékeket.

Árak: 
A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó áfás árak, melyről minden rendelésnél áfás számlát állítunk ki a megadott címre. Ha a számlázási cím más mint a szállítási cím azt kérjük 
jelezze! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de ebben az esetben mindig értesítjük erről a vásárlót. A kiállított számla az anyag és postaköltséget is tartalmazza, melyet a megrendelt áruval a  csomagban küldjük.

Visszáru, garancia: 
Az vásárolt árura, ha nem tart igényt vagy cserélni szeretné 14 napon belül visszavesszük vagy cseréljük, de az áru visszajuttatásának költsége minden esetben a vevőt terheli. Visszapostázásnál csak a tehermentes csomagot vagy levelet vesszük át. Utánvétes csomagot nem veszünk át, mert ellenőriznünk kell, hogy a visszaküldött áru megegyezik-e illetve ugyanolyan állapotban van-e, illetve a számla mellékelve van-e? Ha ezt leellenőríztük, akkor tudjuk a cserét elküldeni, vagy a termék árát visszautalni a megadott számlaszámra. A pénz visszautalása 14 napon belül történik.

Adatvédelem:
Adatvédelem tekintetében a mindenkori jogszabályok szerint járunk el.

A megrendelés menete:
A webáruházban bárki böngészhet, kereshet, rendelhet. Regisztráció nem szükséges. Megrendelés esetén a vásárló elfogadja a fent leírt feltételeket. Megrendelés előtt kérem ellenőrizze a fénykép alapján, hogy valóban arra az alkatrészre van-e szüksége! A fénykép tájékoztató jellegű, a gyártó vagy a kivitel változhat, ha nem mindegy milyen kivitelre van szüksége, akkor kérjen segítséget kollégáinktól.

A rendelés lemondása:
Amennyiben nem tart igényt a rendelésére kérjük telefonon jelezze! Ne emailben vagy sms-ben!

MLT Autósbolt
5400 Mezötúr Dózsa György út 6.
(A föútvonalon a SPAR mellett)
Telefon: 06/56/353-234
Email: mlt@freemail.hu 
NjgzZTJl