Kapcsolat

MLT Autósbolt
Dózsa György út 6.
5400 Mezőtúr
Telefonszám: 06-56-353-234
mlt@freemail.hu

Szállítási információ
Szállítási információ:
Internetes áruházunkban kapható termékeket a Magyar Posta segítségével szállítjuk el Önhöz, melynek költsége minden esetben a vevőt terheli. A megrendelt alkatrészeket lehet kiszállításkor utánvéttel fizetni, vagy lehet előre utalással csomagként. Előre utalás esetén erre a számlaszámra kérjük anyag és postaköltséget utalni. 

Fontos:Utalás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy várja meg jelentkezésünket az utalandó összegről!  
Takarékbank: 69800119-16103061-00000000  IBAN=HU38  SWIFT kód=TAKBHUHB 
Muzsai Lajos e.v. MLT Autósbolt

Szállítási díjak postai utánvéttel:
Szállítási díj = bruttó 2.100 Ft  elsőbbségivel küldjük!
Ha a rendelt áru törékeny vagy terjedelmes, vagy 10kg fölött van, akkor a mindenkori postai díjszabás szerint az felárat jelent.

Szállítási díjak előre utalással postai csomagként:
Szállítási díj = bruttó 1.600 Ft elsőbbségivel küldjük!

Ha a rendelt áru törékeny vagy terjedelmes, vagy 10kg fölött van, akkor a mindenkori postai díjszabás szerint az felárat jelent.

Külföldre csakis kizárólag előre utalással küldünk csomagot az aktuális futár és banki átváltási költségek felszámolásával.

Szállítási határidők: A raktáron lévő termékeket aznap, de legkésőbb a megrendelést követő munkanapon postára adjuk. A raktáron nem lévő termékek a megrendeléstől számítva átlagosan 1-3 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket postára adni. Ha több napot vesz igénybe a beszerzés erről emailben vagy telefonon értesítjük. Amennyiben személyes átvétellel rendelt, akkor kéjük hogy 14 napon belül vegye át az üzletben a rendelését, mert azután már nem tesszük félre a kért termékeket.

Árak: 
A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó áfás árak, melyről minden rendelésnél áfás számlát állítunk ki a megadott címre. Ha a számlázási cím más mint a szállítási cím azt kérjük jelezze! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de ebben az esetben mindig értesítjük erről a vásárlót. A kiállított számla az anyag és postaköltséget is tartalmazza, melyet a megrendelt áruval a csomagban küldjük. 
 
Visszáru, garancia:
Az vásárolt árura, ha nem tart igényt vagy cserélni szeretné 14 napon belül visszavesszük vagy cseréljük, de az áru visszajuttatásának költsége minden esetben a vevőt terheli. Visszapostázásnál csak a tehermentes csomagot vagy levelet vesszük át. Utánvétes csomagot nem veszünk át, mert ellenőriznünk kell, hogy a visszaküldött áru megegyezik-e illetve ugyanolyan állapotban van-e, illetve a számla mellékelve van-e?
Ha ezt leellenőríztük, akkor tudjuk a cserét elküldeni, vagy a termék árát visszautalni a megadott számlaszámra. A pénz visszautalása 14 napon belül történik.  

Adatvédelem: Adatvédelem tekintetében a mindenkori jogszabályok szerint járunk el.

Megrendelés menete:
A webáruházban bárki böngészhet, kereshet, rendelhet. Regisztráció nem szükséges. Megrendelés esetén a vásárló elfogadja a fent leírt feltételeket. Megrendelés előtt kérem ellenőrizze a fénykép alapján, hogy valóban arra az alkatrészre van-e szüksége! A fénykép tájékoztató jellegű, a gyártó vagy a kivitel változhat, ha nem mindegy milyen kivitelre van szüksége, akkor kérjen segítséget kollégáinktól az alábbi elérhetőségeken:

MLT Autósbolt 5400 Mezötúr Dózsa György út 6. (A föútvonalon a SPAR mellett)

Telefon: 06/56/353-234 
Email: mlt@freemail.hu 

Nzk4MW